(Відео) Пугачова без зачіски і макіяжу сходила в сільський магазин: жителі села Грязь збентежені

Максим Галкін показав, як син і внучка Алли Пугачової прогулялися разом з нею до господарського магазин.

Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в елітному селищі Грязь. Там вони побудували не просто будинок, а цілий замок, яким Максим Галкін регулярно хвалиться в своєму Інстаграм-блозі.

Крім того, в своєму мікроблозі, який налічує понад 7 мільйонів підпиників, Галкін ділиться з шанувальниками своїми буднями.

Так, нещодавно шоумен оприлюднив відео, в якому показав, як його дружина Алла Пугачова разом зі своєю онукою Клавою і сином Гаррі вирушили в господарський магазин.

Примадонна лише на секунду потрапила в кадр. Алла Борисівна була одягнена по-домашньому: в червоних лосинах і футболці. На її обличчі не було звичного макіяжу, а волосся було просто розпущене.

Скріншот з відео Галкіна
Скріншот з відео Галкіна

У господарський магазин зоряне сімейство вирушило, тому що 7-річному Гаррі знадобилися плоскогубці. У відео хлопчик пояснив, що інструмент йому знадобився для того, щоб полагодити іграшковий сейф Клави. У той час, коли Гаррі вибирав плоскогубці, Алла Пугачова розглядала насіння квітів.

“Господарський. Гарік обожнює ходити за покупками в наш сільський магазин “, – підписав ролик Максим Галкін.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик.

“Максим у вас самі класні діти! Такі прості і справжні “,” Я думав ви не ходите в магазин “,” Алла Пугачова з дітьми пішла за сіллю!) Село Грязі -в шоці! “,” Який чудовий! Ви, Максим, ростіть справжнього чоловіка! “,” Розумник! Господарський чоловік зростає. Помічник! “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!