Настя Каменських припала до Потапу, але вважала за краще приховати вагітний живіт: яскраве літнє фото

Співачка Настя Каменських кожен день радісно ділиться подробицями зі свого особистого життя. Її Інстаграм - це джерело гарного настрою і літніх знімків.

Зараз Настя проводить багато часу зі своїм чоловіком Потапом, тому не дивно, що у них буде багато спільних фотографій.

Настя і Потап зробили Селфі на тлі фасаду якоїсь будівлі.

“Придумайте назву до цієї фотографії “,

– написала Каменських.

На знімку шанувальники звернули увагу на те, що співачка виглядає розкішно. А ось Потапу вже сивина вдарила в бороду, то це стиль у нього такий.

Фанати в один голос твердять, що за останній час артист сильно постарів, і навіть трохи набрав у вазі. Хоча Настя Каменських стверджує – вона пропагує здоровий спосіб життя і здорове харчування, тому їх родина старанно бореться із зайвою вагою.

Нагадаємо, нещодавно Настя з Потапом виклала фотографію, поставивши під нею геолокацію Млет. Це гарний туристичний острів в південній частині Хорватії, біля далматинського узбережжя. Саме там зоряна пара українських артистів зараз відпочиває.

Природно, у Каменських багато фотографій в купальних костюмах. Це фішка її будь-якого відпочинку. Що цікаво, її купальники ніколи не повторюються. Дівчина в кожну поїздку вибирає собі нові, які вражають своїм стилем і одкровенням.

Нагадаємо, Потап і Настя в шлюбі вже два роки. До того вони зустрічалися, проте відносини свої приховували – не хотіли надавати своїм почуттям публічності.

Дітей у пари немає, проте Настя і Олексій Потапенко не виключають, що незабаром їхня сім’я розшириться.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.