Потап розповів формулу ідеальних відносин з Настею Каменських: “Ми поважаємо … “

Потап і Настя Каменських разом вже два роки. У всякому разі, це термін офіційного шлюбу. А до цього були відносини, які не були оформлені офіційно.

Зараз пара Потапа і Насті вважається ідеальною в українському шоу-бізнесі. У всякому разі, так виглядає з боку.

Вони відомі, багаті, обидва мають популярні проекти в шоу-бізнесі, а ще – часто їздять відпочивати разом і проводять чимало часу на найдорожчих зарубіжних курортах.

У 2019 му році Потап зізнався, що одружився на популярній співачці Насті Каменських, з якою раніше у них був дует

Зараз Потап вирішив розповісти, що ж допомагає йому зберігати ідеальні відносини з дружиною.

“Ми любимо своє життя і поважаємо територію один одного, кожна секунда, яку ми проводимо разом, робить нас сильнішими і наші почуття глибше, люблю тебе, моя Королева Веснянок! “

Потап і Настя

Відзначимо, це не єдине зворушливе визнання в любові. Потап і Настя люблять виставляти на публіку свої почуття, саме тому подробиці їх романтичних стосунків можна дізнатися і з соціальних мереж Насті, і з профілів Олександра Потапенка.

Наприклад, у Насті є влоги “Дівчата рулять “, який вона з мамою і подругами знімала на курорті в Чилі.

Там українська співачка розповіла про складнощі втрати батька – про те, як її маму виводили з депресії, також про відносини з коханим чоловіком і подругами.

Настя Каменських і Олексій Потапенко
Настя Каменських і Олексій Потапенко

Відзначимо, що, хоч пара вже і давно разом, спільних дітей у них немає. Після весілля у Насті питали як скоро вона планує йти в декрет, а вона відповіла – хоче поки що розвивати себе у творчості.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.