Леся Никитюк втиснула третій розмір в найвужче плаття в своєму гардеробі і відправилася на побачення з Роналду

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк показала в своєму Інстаграм-профілі добірку фотографій з популярного світового курорту.

Вона одягла вузьке зелену сукню з відкритими плечима, з якого випирав її бюст. Природно, Никитюк полетів відпочивати не просто так. Свою відпустку вона пояснила тим, що сподівається зустрітися з відомим футболістом.

“Як тільки я дізналася, що Кріштіану Роналду дні буде на Мадейрі, за годину зібрала речі і прилетіла сюди. Одягла сукню, нафарбувалася, стою і чекаю “,

– написала телеведуча Нового каналу в своєму профілі.

Леся Никитюк в зеленій сукні
Леся Никитюк в зеленій сукні
Леся Никитюк в зеленій сукні
Леся Никитюк в зеленій сукні

Потім Леся Іванівна опублікувала фотографії в рожевому купальнику, під якими ідеально простежуються всі вигини тіла зірки українського телебачення.

“Найстаріший курорт Європи, і наймолодша на ньому “,

– написала Никитюк в описі до знімків.

Леся Никитюк в рожевому купальнику
Леся Никитюк в рожевому купальнику
Леся Никитюк в розовом купальнике
Леся Никитюк в рожевому купальнику
Леся Никитюк в рожевому купальнику
Леся Никитюк в рожевому купальнику

Багато хто сприйняв пост Никитюк про пошук зустрічі з футболістом Кріштіану Роналду як правду, адже у неї немає на даний момент молодика. А от суспільство практично тисне на довгоногу телеведучу з питаннями “коли ж заміж? ” І “коли в декрет? “.

Сама Леся Никитюк жартує над темами про свого потенційного заміжжя, і про те, коли ж вона вийде заміж. Їй навіть прогнозували участь в шоу “Холостячка “, однак та сказала, що у неї “немає серця “, тому відмовилася від переходу на телеканал СТБ.

Никитюк приписували роман з багатьма українськими чоловіками. Наприклад, з одруженим Сергієм Притулою, або із зіркою “МастерШеф ” Ектором Хіменес-Браво.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.