Вагітна Катерина Осадча в білому купальнику позувала в басейні (ФОТО)

Телеведуча Катерина Осадча з кожним днем стає ближче до статусу багатодітної мами - вже зовсім скоро їй народжувати.

Але це взагалі не заважає телеведучої подорожувати, тому все літо вона проводить на море і в басейні. Щаслива Катерина Осадча виклала нове фото з басейну. Там не ній надітий злитий білий купальний костюм, а особа прикрашено стразами. Задоволена Катерина посміхається, і, піднявши голову вгору, дивиться повз камери.

Катерина Осадча відсвяткувала щасливий день: скоро у неї народиться дитина

Юрій Горбунов в своєму Інстаграм-профілі також показав задоволене фото зі своєю дружиною. Там довгонога телеведуча, яка зараз перебуває в становищі, все в тому ж вбранні. У неї на голові акуратний зелений віночок, який надає її образу ніжності і жіночності.

А задоволений майбутній тато близько притулився до своєї обраниці – разом вони чекають якнайшвидшого народження їх другої дитини.

Шанувальники помітили, що незважаючи на вік Катерини Осадчої, і той факт, що це вже третя її вагітність, вона зовсім не набрала багато в вазі. Дивлячись на її руки, обличчя і фігуру, вона залишається жіночною, витонченою, а значить їй буде нескладно прийти в форму після пологів. Це дозволить швидко повернутися на телеканал і продовжити зніматися в програмі “Світське життя “.

Відзначимо, Катерина Олександрівна Осадча – українська журналістка і телеведуча, модель. Ведуча програми “Світське життя ” на телеканалі “1 + 1 “. У шкільні роки працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, в 18 років повернулася в Україну.

Зі своїм майбутнім чоловіком Юрієм Горбуновим Катя познайомилася під час роботи на телеканалі 1 + 1. Вони спочатку працювали в одному проекті, а коли він закінчився, вирішили проводити час разом якомога частіше.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.