Дружина Андрія Кончаловського Юлія Висоцька святкує День народження: факти про телеведучу

У багатьох, хто знає Висоцьку, її ім'я асоціюється з кулінарними шоу. Це дійсно так, адже вона - гуру в кулінарній журналістиці.

Але за маскою сильною і вольовою леді ховається тендітна жінка, яка 16 серпня 2021 року святкує свій День народження. Сьогодні їй виповнюється 48 років. В честь цього чоловіка іменитого кінорежисера опублікувала своє дитяче фото та написала пару слів.

“За кожне побажання, добре слово, спогад і світлу думка-дякую! Будь ласка, нехай все що мені бажають сьогодні збудеться !! “,

– написала Юлія Висоцька.

Колеги і фоловерів приєдналися до поздоровлень:

  • Юлечка! З Днем народження! Нехай все буде красиво !, пише alexandre_vassiliev
  • Юлечка, з днем народження! Щастя сімейного і творчого !, – пише композитор Ігор Ніколаєв
  • Вітаю !, – написав композитор Ігор Крутой
  • З Днем Народження, прекрасна Юлія !, – написала співачка ЗАРА.

На честь дня народження Юлії напишемо кілька цікавих фактів про неї.

Спочатку Юлія початку відносини з Андрієм Кончаловським в якості коханки. Вони познайомилися на курорті, і юна Юля переживала, що дорослий одружений чоловік з трьома шлюбами позаду зовсім і не згадає про неї. Але потім дізналася – вагітна. І Андрій не зміг залишити Висоцьку ні на мить.

Основний трагедією останніх восьми років є те, що Юлія та Андрій чекають, коли ж вийде з коми їхня дочка Марія. У кому вона впала, коли потрапила в аварію в 2013 році. За кермом був Андрій Кончаловський.

Редакція “Одна хвилина ” приєднується до привітань з Днем Народження Юлії Висоцької!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.