Вагітна Катя Осадча вразила втомленим виглядом на роботі: “Бідна жінка”

Катя Осадча, яка ось-ось народить дитину, продовжує активно працювати.

Відома українська телеведуча Катя Осадча зараз знаходиться на останньому місяці вагітності. Однак йти в декретну відпустку вона не збирається. З величезним животом телеведуча продовжує зніматися в програмі “Світське життя” і вести заходи.

Вагітна Катерина Осадча
Вагітна Катерина Осадча

Нещодавно чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов опублікував в своєму Інстаграм-блозі фото, зроблене на прем’єрі мультфільму. Катя Осадча брала інтерв’ю в зіркових гостей вечора прем’єр.

На знімку Катя позує в білому платті на запах, який підкреслює значний животик телеведучої. Замість звичних туфель на шпильці Катя вибрала зручні чорні балетки. Горбунов позував поруч з дружиною в білих штанях і чорній сорочці.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і писати компліменти зоряним подружжю. Однак багато хто відзначив, що Катя виглядає втомленою і їй вже давно пора у відпустку.

“Бідна жінка. У неї є передпологова відпустка? “,” Юра, красивий, а Катя красуня “,” Ой, напевно народжувати вже зовсім скоро. Каті потрібно відпрацювати ще вечір прем’єр і нехай відпочиває і набирається сил. Щастя і здоров’я вашої сім’ї “,” Ви неймовірно красива пара “,” У неї вже вид втомлений! “, – пишуть користувачі мережі.

До слова, Горбунов і Осадча так і не розсекретили стать майбутньої дитини. Однак шанувальники сподіваються, що у подружжя народиться дівчинка, про яку вони давно мріяли.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.