Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом: зморшки і мішки під очима

Незважаючи на те, що на відео і загальних фотографіях Алла Борисівна Пугачова виглядає молодо і добре, є все таки вікові зміни.

Пугачова рідко показує свої фотографії, тим більше такі, які видають її недоліки. Але сьогодні вирішила зробити виняток, і опублікувала фото особи крупним планом. Навіть сама співачка визнала – при посмішці у неї з’являються зморшки. Але що ж тепер, не посміхатися?

“Ось і зморшки вже під глазамі.Не посміхатися чи зовсім? Як? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай появляются.NO PROBLEM !!! “, – написала Алла Борисівна в своєму блозі в соціальній мережі Instagram.

Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом
Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом

У коментарях прихильники написали співачці, що вона прекрасна в будь-який час і в будь-якому вигляді.

Тим більше зараз вона досягла того, що у неї немає боротьби з ожирінням – тоненькі ніжки, осина талія, неймовірна посмішка – це те, що шанувальники Примадонни бачать на відео або при випадковій зустрічі на якомусь світському заході.

Чи робила Алла Пугачова пластику?

Однозначну відповідь – так. Уже з молодих років зірка стала піклуватися над тим, як буде виглядати в старості. Тому чимало грошей телезірка витрачала на пластику. Однак одна з операцій завершилася невдало – після неї майже два тижні лікарі підмосковній клініки боролися за життя народної улюблениці. З тих пір Примадонна зареклася – більше ніяких операцій. Тільки натуральні засоби і природна краса. Вона перейшла на правильне харчування, займається помірними фізичними навантаженнями, і, звичайно ж, головна формула її нескінченною молодості – це щастя. У такому будинку, в якому живе вона і її сім’я, нещасливим бути просто неможливо. Кожен день зірки наповнений теплом, добром і посмішками.

Популярне

Схожі статті

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.