Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко, якого вона кинула заради Медведчука? (Фото)

Зі своїм першим чоловіком Оксана Марченко прожила всього кілька років. У шлюбі у них народився син.

Багато хто знає Оксану Марченко як відому телеведучу, яка багато років блищала на екрані і вела шоу “Україна має талант” і “Танцюють всі”. Однак відома Оксана ще й тим, що є дружиною політика Віктора Медведчука.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

Мало хто знає, але заради політика Марченко розлучилася зі своїм першим чоловіком, від якого народила сина.

Першим чоловіком Оксани Марченко є син народного депутата Віталія Коржа і брат генерального директора “Інтернет Медіа Груп” Юрій Корж. Чоловік відомий тим, що заснував інтернет-провайдерскую компанію “Глобал Юкрейн”.

Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж
Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж

Оксана та Юрій познайомилися на роботі в в далекому 1992-му. Вони відразу почали зустрічатися і незабаром вирішили одружитися. Заради сім’ї Оксана на деякий час поставила свою кар’єру на паузу. У 1997 році телеведуча народила первістка Богдана і зайнялася вихованням дитини і побутом.

Оксана Марченко з сином Богданом
Оксана Марченко з сином Богданом

Одне через 2 роки Оксана Марченко на одному зі світських заходів познайомилася з впливовим політиком Віктором Медведчуком. Між ними відразу пробігла іскра. Цікаво, що Віктор на той момент теж був одружений. Втім, почуття виявилися сильнішими, тому з часом Марченко, як і її новий залицяльник, подала на розлучення.

Оксана і Віктор зійшлися, коли синові Марченко було 4 роки. Пасинок і вітчим між собою дуже добре ладнають. Не так давно 23-річний Богдан зробив Оксану Марченко бабусею. Примітно, що сина він назвав на честь вітчима Віктором.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.