Багатодітна мама Катя Осадча показала, як виглядає після пологів: “Випромінює щастя”

19 серпня Катя Осадча та Юрій Горбунов стали батьками вдруге. У подружжя народився хлопчик.

Вже на другий день після народження сина Катя Осадча показала, як вона виглядає. Телеведуча опублікувала кілька фотографій, на яких вона виглядала яскраво і свіжо. Катя готувалася до прямого ефіру програми “Cніданок з 1 + 1”. Вона зробила зачіску і гарний макіяж. Дивлячись на ці фото важко сказати, що 20 годин тому Осадча народила дитину.

Катя Осадча показала, як виглядає після пологів
Катя Осадча показала, як виглядає після пологів
Катя Осадча показала, як виглядає після пологів
Катя Осадча показала, як виглядає після пологів

У підписі до фотографій телеведуча подякувала всім за привітання, а також зазначила, що ім’я новонародженому маляті вони з Горбуновим ще не вибрали.

“Спасибі за таку неймовірну кількість поздоровлень !!! Святкуємо з малюком першу добу його життя. Все ще вибираємо ім’я і готуємося дивитися вже разом наш “Вечір прем’єр. Літня серія “, адже малюк концерт чув, але не дивився”, – написала Катя.

Користувачі Мережі прокоментували фотографії та відзначили, що Катя відмінно виглядає.

“Супер жінка! Супер мама! Як завжди прекрасна! я в захваті від вас “,” ВЖЕ на екрані ??? і з макіяжем – прелесть! “,” Ви неймовірно красива, скільки в Вас світла! “,” Як ви покращали! Хай росте здоровим малюк “,” Міцного здоров’я вам і малюкові! Мама трьох богатирів !!! Захоплююся! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, у Каті Осадчої і Юрія Горбунова є спільний син Іван, якому 4 роки. Також у телеведучої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!