Настя Каменських вдарила танцівницю шоу-балету прямо на сцені: “Довбанула мікрофоном по голові”

Відома українська співачка Настя Каменських розповіла про неприємну ситуацію, яка трапилася з нею прямо на сцені.

Українська співачка Настя Каменських з тих знаменитостей, які активно ведуть свої соціальні мережі і намагаються підтримувати тісний зв’язок зі своїми шанувальниками. Інстаграм-блог артистки налічує понад 5 мільйонів підписників. Там Настя регулярно ділитися свіжими фото і відео, а також ділиться думками та історіями з життя.

Настя Каменських
Настя Каменських

Так, нещодавно артистка в своєму Інстаграм-блозі розповіла про неприємний конфуз, який з нею трапився напередодні. Настя розповіла, як під час концерту випадково вдарила танцівницю з її шоу-балету мікрофоном по голові. Артистка вибачилася перед дівчиною в своїх Інстаграм-сторіз.

“Друзі, у нас таке сталося на концерті. Я випадково .. Точніше не так. Я дуже маталяла своїми руками з мікрофоном, а Ксюша, моя Сюся, нахилилася подати мені воду і я як довбонув її мікрофоном по голові. Ксюшенька, вибач мене ще раз. Я тебе дуже люблю, але що ти лізеш під руку “, – розповіла Каменських в Інстаграм-сторіз.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

Нагадаємо, Настя Каменських – одна з найвідоміших і затребуваних співачок України. З 2017 року вона почала сольну кар’єру і працює під сценічним псевдонімом NK. Уже через рік сольної кар’єри NK домоглася неймовірних успіхів – Каменських стала першою співачкою з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.