Катя Осадча насолоджується третім материнством: показала, як годує малюка

Напередодні зірка "Світського життя" Катя Осадча стала мамою. І не просто мамою, а багатодітній!

У неї народився син, ім’я якого Горбунов і його обраниця ще не придумали. Катерина вирішила не приховувати свого стану, і практично відразу після пологів показала, як вона виглядає. Судячи по обличчю телеведучої, пологи були складними і не сильно її виснажили – виглядала вона на знімках радісно і весело, тільки зовсім трохи втомленою.

На даний момент телезірка каналу 1 + 1 Осадча разом з сином ще знаходиться в пологовому будинку, але вже вийшла на зв’язок з шанувальниками. Знаменитість показала, як годує малюка.

Знімок дружина Юрія Горбунова виклала в Інстаграм-історію

Катерина Осадча показала, як годує новонародженого сина
Катерина Осадча показала, як годує новонародженого сина

На руках в білому ковдрі Катерина тримала крихітного сина, якого годувала грудьми. Фотографію вона зробила після прямої трансляції в ранковій програмі

Відзначимо, що Катерина Осадча – телеведуча, яка продовжила зоряний бебі-бум. У 2021 року багато зірок стали батьками – хто вперше, а хто вже батько з досвідом. Так, первісток з’явився у співачки МамаРіка, у блогерша Даші Квіткова та Микити Добриніна, також мамою стала співачка Анастасія Приходько (для неї це вже третя дитина). Крім того, поповнення в родині було у співачки Кеті Топурії. Також мамою стала Юліанна Караулова, Василиса Фролова, Юлія Леус (дружина телеведучого Андрія Джеджули).

Народжують і народжують: Павлик, Топурія, Квіткова, Арзамасова, Мер’єм Узерлі і інші зірки, які стали батьками

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.