Справжня султанша: Хюррем Султан в плаття з запаморочливим розрізом здивувала зовнішнім виглядом

Мер'єм Узерлі - найкрасивіша турецько-німецька актриса. Її колориту може позаздрити кожна, хто знімається в серіалу і кіно.

Крім акторської майстерності і безмежного таланту в роботі на камеру, Мер’єм Узерлі ще й красуня. Її зовнішність – рідкісна і добре запам’ятовується.

Дівчина це розуміє, і, звичайно ж, вміло цим користується. Наприклад, недавно майже сорокарічна зірка телеекранів показала фотографію в плаття з величезним розрізом в зоні декольте.

Неможливо дивитися на інші частини тіла – особливо чоловіча частина аудиторії отримала дозу певного гіпнозу.

На фотографії усміхнена і весела Мер’єм Узерлі позує в розкішному світлій сукні з великим вирізом в зоні декольте. Дане декольте доречно підкреслює її апетитні форми і витончену фігурку.

Волосся турецько-німецької акторки, яка засвітилася у всесвітньо відомій картині “Чудовий вік ” зібрані в акуратну і просту зачіску, а на її обличчі легкий повсякденний макіяж і сліпуча усмішка.

Відзначимо, в 2021 році Мер’єм Узерлі стала мамою вдруге. Мабуть, материнство її тільки прикрашає, тому що після пологів зірка дуже схудла, стала більш жіночною, ніжною і, звичайно ж, привабливою.

Мер'єм Узерлі знялася в новій фотосесії - показала обличчя крупним планом
Мер’єм Узерлі знялася в новій фотосесії – показала обличчя крупним планом

Відзначимо, як пише Вікіпедія, Мер’єм Сахра Мер’єм Узерлі – турецько-німецька актриса і модель. Найбільш відома за роллю Хюррем-султан в популярному серіалі “Чудовий вік “.

Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.