Тіна Кароль показала романтичні кадри з молодим фаворитом: “Щаслива і без Балана”

Тіна Кароль, якій довгий час приписували роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, показала романтичні кадри з молодим виконавцем.

Тіна Кароль носить статус закоренілої холостячки. Після смерті чоловіка в 2013 році їй так і не вдалося знайти особисте щастя і знайти любов.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

Вже більше року Тіні Кароль приписують стосунки з молдавським виконавцем Даном Баланом. Почалося все з “Голосу країни”, де в дев’ятому сезоні до тренерського складу приєднався молдавський мачо. Чи то між артистами пролетіла іскра, то чи продюсери проекту ідеально прописали сценарій, але від випуску до випуску між Тіною і Даном з’являлося все більше неоднозначних поглядів і кокетства. Однак відносини з Даном Баланом Тіна так і не підтвердила.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Нещодавно в фан-акаунті Тіни Кароль в Інстаграм з’явилося неоднозначне фото і відео артистки з молодим виконавцем Микитою Ломакіним. На знімку Тіна з букетом квітів притискається до чоловіка і розпливається в усмішці. А на відео Тіна лягла Микиті головою на коліна і підспівувала під пісню, яка грала в кімнаті. При цьому чоловік дивився на неї закоханими очима.

Тіна і Микита дійсно виглядають, як закохана парочка.

До слова, Тіна Кароль нещодавно презентувала новий альбом дуетів “Молода кров”. Тіна записала українські пісні з молодими виконавцями, щоб популяризувати українську музику, а також допомогти початківцям артистам вийти на велику сцену. Серед записаних дуетів була робота з тим самим Микитою Ломакіним.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.