“Дано з народження”: дочка Олі Полякової Маша заговорила про свою природну красу

Марія Полякова - старша дочка буде української співачки Олі Полякової. У такому юному віці дівчина вже знає, чого хоче від життя.

Вона вирішила піти по стопах своєї мами, і почати розвиватися як виконавиця. Дорога в великий шоу-бізнес поки не протоптана, однак юне дарування намагається туди потрапити, іноді користуючись підтримкою мами. Звичайно, Оля Полякова рекламує свою дочку і її групу “ШВИ ” у себе в Інстаграм, проте шанувальники не бачать в цьому нічого поганого. У своєму вокалі та стилі співу Маша намагається відрізнятися від матері, щоб шанувальники не плутали. Хоча їх складно не плутати – вже дуже дівчинки схожі один на одного. Молода і красива мама, і така ж дочка.

Маша Полякова веде також свій Інстаграм-аккаунт

В одній з недавніх публікацій дочка української співачки розповіла – вона не ідеальна, і вона це визнає.

“Знаєте, все життя я випрямляла свої кучерики, ховала горбочок на носі … і що я можу сказати – любите себе і приймайте, адже то що вам дано з народження і робить вас самими собою! Так що нікого не слухайте !!! Ідеалів краси не існує “, – написала Маша Полякова.

У коментарях з’являлися різні думки на цей рахунок:

  • Моя Розумашка, – написала її мама Оля Полякова зі своєю офіційної сторінки
  • Я ось теж соромлюся якось свого обличчя, але прочитавши опис під цим постом, у мене піднялася самооцінка 🙂 Я зрозуміла що, то чого я соромлюся, це моя родзинка, яка виділяє мене серед інших людей, – написала користувач з ніком _x_lizz_x_
  • Ти справжня красуня, – пише користувач з ніком __prstd__

Популярне

Схожі статті

Вже 10 років мойву смажу тільки так і всіх подруг вже навчила: за 5 хвилин – смачно і з хрусткою скоринкою

Мойва – смачна і доступна морська риба, яка продається буквально скрізь. Для того, щоб смажена мойва вийшла смачною, треба знати кілька кулінарних секретів.

Магазинні десерти і поряд не стояли: готую нереально смачний гарбузовий манник, коли хочеться солоденького

Запашний гарбуз та цитрусова нотка створять неповторний аромат та смак, який точно прийдеться вам до вподоби. Спробуйте приготувати гарбузовий манник вже сьогодні та порадуйте родину смаколиками.

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.