Після збільшення: Ані Лорак в тісному комбінезоні похвалилася новими формами

Ані Лорак заперечує, що робила будь-які пластичні операції. Однак зміни в зовнішності співачки видно не озброєним оком.

За останні кілька років зовнішність Ані Лорак трохи змінилася. Стало помітно, що артистка користується уколами краси: її вилиці стали виразніше, а губи помітно збільшилися. Однак “поворожила” співачка не тільки зі своїм обличчям.

Ані Лорак до і після пластики
Ані Лорак до і після пластики

42-річна Ані Лорак часто хвалиться своїм значним і пружним бюстом. Так, нещодавно співачка з’явилася на музичному фестивалі “Нова хвиля” в облягаючому жовтому комбінезоні з відкритим декольте. Під тісний наряд співачка не стала надягати бюстгальтер.

Артистка виглядала дійсно ефектно. Це відзначили і її шанувальники.

“Як завжди шикарна”, “Яка шикарна красавіца.Вам йде такий яскравий колір”, “Неймовірно супер бомбічний красівучая ДИВА!”, “Око не відірвати”, “Ані, найкрасивіша, стильна і шикарна, еталон краси і жіночності, наша гордість і любов, спасибі тобі за все “, ” сногшібательно, шикарна діва “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак виглядала інакше. Наприклад, ще в 2006 році популярна виконавиця не могла похвалитися такою пишним бюстом. На знімках з тих часів Ані Лорак виглядає дещо інакше.

Ані
Ані Лорак в 2006 році і зараз

Більше про творчого та особистого життя Ані Лорак дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.