Катя Осадча вперше після народження сина вийшла в світ: втомлена, без макіяжу, але вже худа

19 серпня Катя Осадча стала мамою втретє. Вже через 5 днів телеведуча вийшла у світ і показала відмінну форму.

Сьогодні, 24 серпня, в Києві пройшов парад на честь Дня Незалежності України. На заході з’явилося багато зірок українського шоу-бізнесу. Незважаючи на те, що Катя Осадча тільки 5 днів тому народила, вона зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим теж з’явилася на параді.

Для виходу в світ новоспечена мама вибрала гарне біле плаття з рукавами-ліхтариками. Плаття було розшите золотими нитками. Доповнила Образ Осадча бежевими балетками. Катя зв’язала волосся в хвіст і зробила легкий макіяж. Варто відзначити, що телеведуча не сильно поправилася під час вагітності і вже практично повернулася в свою звичну фізичну форму.

Юрій Горбунов вбрався в сині штани і білу сорочку-вишиванку.

Фотографіями з параду поділився в своєму Інстаграм-блозі Юрій Горбунов.

Користувачі Мережі відреагували на публікацію шоумена і в коментарях відзначили, що Катя Осадча дуже добре виглядає.

“Катя, вам дуже йде народжувати. Ви сяєте ніжністю “,” Ви такі красиві! ” “Катюша швидко відновилася. Розумничка! Щастя Вам! “, ” Щастя вам! “, ” Які ви молодці, А Катруся просто світиться від щастя “, ” Неймовірна пара. Щастя вашій родині “, – пишуть коментатори.

До слова, сьогодні зоряне сімейство святкує ще одне свято. 24 серпня Юрій Горбунов святкує день народження. Шоумену виповнився 51 рік.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.