Настя Каменських показала, як приймає ванну і розлютила публіку: “Не обов’язково це всім бачити “

Нове фото Насті Каменських здивувало шанувальників. Артистка в черговий раз показала себе без одягу.

Українська співачка Настя Каменських є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм Каменських налічує 5,2 мільйона підписників. Співачка знає, як привернути до себе увагу і регулярно публікує нові знімки, частина з яких дуже нескромні.

Так, нещодавно Каменських опублікувала фото з ванної кімнати. Артистка ніжилася у ванній повної піни.

“Як приємно в такому насиченому графіку знайти хвилинку, щоб трохи розслабитися і приділити трохи часу собі. Ну а тепер погнали далі, робота нон-стоп “, – підписала фото Каменських.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімок. Багатьом фото сподобалося, але були і ті, хто розкритикував артистку.

“Ухх, краса”, “майоріть перед чоловіком. Навіщо всім показувати “,” Ну просто Красуня Русалка “,” Не обов’язково, це всім бачити. Прямо, смішно “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, зараз Настя Каменських гастролює з сольним концертом по містах України. Нещодавно співачка поскаржилася на те, що вона дуже втомилася. Співачка просто розридалася в своїх Інстаграм-сторіз.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Настя Каменських розридалася на очах у шанувальників: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

Варто відзначити, що життя артиста під час гастрольних турів дійсно дуже важка. Артист зі своєю командою постійно знаходяться в дорозі. В автобусі вони змушені спати, їсти і відпочивати.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.