Юрій Горбунов з розмахом відсвяткував 51-річчя: Катя Осадча показала кадри з вечірки

День народження Юрія Горбунова припадає на День Незалежності України.

24 серпня український актор, шоумен і телеведучий Юрій Горбунов відсвяткував день народження. Артистові виповнився 51 рік. Свято на честь дня народження шоумен влаштував на день пізніше – 25 серпня. Справа в тому, що 24 серпня Горбунов став ведучим концерту відомого італійського оперного співака Андреа Бочеллі до Дня незалежності України. Природно, в цей день було вже не до святкувань.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

25 серпня дружина Горбунова Катя Осадча поділилася в своєму Інстаграм-блозі відео зі святкування дня народження шоумена.

Зіркове подружжя влаштували свято в українському стилі. Іменинник і гості були у вишиванках. Місце проведення торжества теж було прикрашене в національному стилі.

Святкування дня народження Горбунова: скріншот Інстаграм-сторіз
Святкування дня народження Горбунова: скріншот Інстаграм-сторіз
Святкування дня народження Горбунова: скріншот Інстаграм-сторіз

Для гостей виступала група “Шпилясті кобзарі”, які стали відомі завдяки проекту “Голос країни”.

Святкування дня народження Горбунова: скріншот Інстаграм-сторіз

Нагадаємо, 19 серпня Катя Осадча та Юрій Горбунов стали батьками вдруге. У подружжя народився хлопчик, ім’я якого вони досі не розсекретили.

Юрій Горбунов з новонародженим сином
Юрій Горбунов з новонародженим сином

Вже через 5 днів після пологів Катя Осадча вийшла на роботу і знімалася для програми “Світське життя”. Йти в декрет телеведуча не збирається.

Популярне

Схожі статті

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.