Старший син Каті Осадчої заспівав в дуеті з Настею Каменських: “Майбутня зірка” (Відео)

Старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля заспівав кілька пісень під гітару на святкуванні дня народження Юрія Горбунова.

24 серпня український актор, шоумен і телеведучий Юрій Горбунов відсвяткував свій 51-й день народження. Шоумен разом зі своєю дружиною Катею Осадчою влаштували свято в українському стилі. Іменинник і гості були у вишиванках. Місце проведення торжества теж булj прикрашене в національному стилі.

Спочатку гостей розважали група бандуристів, а пізніше заспівати під гітару вирішив старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля. Спочатку самостійно, потім дуетом з Настею Каменських, яка також була присутня з Потапом на Дні народження.

“Ілля розірвав свято”, – підписала відео Катя Осадча.

Що відомо про старшого сина Каті Осадчої?

Ілля народився в першому шлюбі Каті Осадчої з бізнесменом Олегом Поліщуком. Зараз Іллі вже 18 років. Він абсолютно не публічна людина. Телеведуча дуже рідко показує його знімки в мережі. Очевидно, хлопець уникає публічності і не хоче, щоб його обговорювали численні користувачі в мережі. Деякі з них навіть підозрюють, що Ілля нечасто бачиться з мамою, так як живе своїм життям.

Цього року Ілля закінчив міжнародну школу Kyiv International School. Це одна з кращих приватних шкіл в країні. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів. Де син Каті Осадчої буде здобувати вищу освіту поки не відомо.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.