34-річна Настя Каменських приміряла образ школярки: зробила з себе ляльку

Українська співачка Настя Каменських в День знань вирішила приміряти образ школярки.

Українська співачка Настя Каменських є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм Каменських налічує 5,3 мільйона підписників. Співачка знає, як привернути до себе увагу і регулярно публікує нові знімки, частина з яких дуже нескромні.

Настя Каменських
Настя Каменських

1 вересня, в День знань Настя Каменських вирішила приміряти образ школярки. Так, співачка оприлюднила фото, де вона позує в чорній плісированій міні спідниці, гольфах, білій блузі і в’язаному жилеті. Також співачка одягла перуку з фіолетовим волоссям. В руках вона тримала букет еустом.

Настя Каменских
Настя Каменських

“З 1 вересня. Для мене цей день завжди буде пов’язаний з найтеплішими моментами з дитинства. З трепетом і передчуттям, з початком чогось нового.

Хочу побажати всім школярам і студентам самого класного, цікавого, продуктивного і насиченого року, наповненого новими знаннями і важливими, приємними моментами. Це буде незабутній час “, – підписала фото Каменських.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Вай, яка класна”, “Найчарівніша і мила школярка! Шкода що я зав’язав з учительством “,” Ахах, яка мила школярка “,” Боже, Настя як це красиво !! “,” Образ вогонь “,” Прям жива лялька “, – пишуть коментатори.

Більше про творчого та особистого життя Насті Каменських дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.