У яких стосунках Тіна Кароль з мамою Євгена Огіра, з якої часто сперечалася ще за життя чоловіка?

Свекруха і невістка - вічна тема для анекдотів. Невже саме Тіна Кароль змогла зруйнувати стереотип і подружитися з мамою обранця?

Легендарна Тіна Кароль для багатьох стала прикладом сили духу і мудрості. Артистка перенесла нелегке випробування в житті. Її чоловіка Євгена Огіра досі шанувальники не можуть забути. Така сильна і непідробна любов була у пари.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Знаменитості вінчалися і в 2013 році Тіна довела, що обіцянку, дану перед Богом має бути стримано. Євгенія любити всім серцем до сир пір. Навіть кільце обранця носить.

Але як щодо родичів чоловіка? Відомо, що проводжала в останню путь продюсера не тільки Тіна, а й його батьки.

Могила Євгена Огіра.

У яких стосунках Тіна Кароль зі своєю свекрухою?

Було відомо , що в 2014 році, на першу річницю Євгена Огіра, до цвинтаря приїхало 2 жінки: мама і дружина. Приїхали окремо. Тіна з делегацією, а Раїса Петрівна – зовсім одна.

Жінка після втрати сина пережила ще одну втрату: рівно через 40 днів не стало і її чоловіка. Валерій Огір не зміг змиритися з тим, що назавжди пішов його дитина.

Проте, сама Тіна не раз акцентувала увагу на тому, що зі свекрухою у неї хороші стосунки. Мабуть, той випадок не можна вважати показовим.

За словами артистки, на початку заміжжя вона навіть чула критику на свою адресу, адже свекруха викрила зірку в невмінні готувати котлети для чоловіка. З плином часу відносини налагодилися.

Цікаво, що зараз Кароль і не згадує бабусю Веніаміна, а сама жінка воліє непублічність.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.