У Мережі показали двійника Алли Пугачової: від Примадонни відрізнити неможливо (Фото)

Двійником Алли Пугачової виявився чоловік. Однак в гримі його неможливо відрізнити від Примадонни.

Алла Пугачова – легендарна співачка. Кар’єра Пугачової ознаменована як всесоюзним, так і міжнародним успіхом на музичній сцені в країнах східної і північної Європи. Зараз її називають “Примадонною”, “королевою естради”, “головною співачкою Росії”.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Зараз Алла практично не з’являється на сцені, але прихильників у неї менше не стає. Більш того, у Примадонни навіть є двійник, який з успіхом гастролює і виступає на сцені в образі Пугачової.

Нещодавно знімок двійника Алли Борисівни з’явився в фан-акаунті співачки. Він настільки схожий на артистку, що шанувальники навіть і не зрозуміли, що це не Пугачова.

Двійник Алли Пугачової - Данило Калатур
Двійник Алли Пугачової – Данило Калатур

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і захоплюватися красою співачки, поки один з фоловерів НЕ розсекретив то, що це не Алла.

“Це не Алла Пугачова, а її двійник на премії ” INSTAGRAM AWARDS BELGOROD 2021 “11 червня”, – написали під фото.

Дійсно, на знімку зображений двійник Примадонни – вокально-сценічний імперсонатор Алли Пугачової, заслужений артист Республіки Крим Данило Калатур. Чоловік уже багато років гастролює в образі Алли, а сама Пугачова високо оцінює його майстерність перевтілення.

Двійник Пугачової в реальному життє і в образі співачки
Двійник Пугачової в реальному житті і в образі співачки

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.