“Давайте домовимося”: Леся Никитюк в чорному латексі зробила непристойну пропозицію

Не секрет, що Леся Іванівна Никитюк - одна з найкрасивіших телеведучих України. Вона привертає фанатів своїми формами і харизмою.

Нещодавно в житті Лесі Никитюк сталося ціла подія – їй написала сама Кім Кардашьян. Зірка світового рівня в Інстаграм-директ написала Лесі Никитюк лише одне слово: “Amazing! “. Тепер Никитюк багато жартує з цього приводу, і називає себе “емейзінг! “.

33-річна українська зірка розмістила в Instagram-сторіз скріншот свого директив і похвалилася, що їй написала Кардашьян

Лесі Никитюк написала Кім Кардашьян
Лесі Никитюк написала Кім Кардашьян

Телеведуча Нового каналу дуже зраділа цій скромній повідомленням, адже давно і неодноразово висловлювала бажання подружитися із зіркою зі світовим ім’ям Кім Кардашьян.

Вона регулярно фотошоп свої знімки в стилі Кардашьян, а в одній з публікацій в жарт обурилася, чому з такими формами вона “до сих пір не в тусовці Кім Кардашьян “.

Зараз Леся Іванівна вбралася в кращих традиціях Кім – шкіряні лосини, грайливий топ, який відкриває всі принади “душі ” телеведучої і зверху тренч кавового кольору.

Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
  • “Давайте домовимося, раз і назавжди! Я виставляю фотки, ви лайкать і пишете в коментарях що я Amazing “, – пожартувала телеведуча Нового каналу Леся Никитюк.
  • ОБОООООЖЕЕЕЕ БОООЖЕЕЕЕ ЕМЕЙЙЙЙЗІІІІННННГГГГГ, НУ рили !!!!!, – написала її колега Наталя Денисенко в коментарях
  • Леся, це супер-ідея! Годццца!
  • Кім була права !! Ти реально amazing

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.