“Як ці ноги в кадр помістилися”: Ксенія Мішина опублікувала фото з відпочинку на яхті

Ксенія Мішина - українська актриса і модель. Її візуальним параметрами можна тільки позаздрити - тонка талія і довгі ноги зводять з розуму.

Нещодавно вона опублікувала фото, зроблене на яхті під час відпустки. Там Ксенія лежить на сітці прямо над водою. На ній надітий злитий чорний купальник, який соковито обтягує її талію, і надає жіночності.

“Закриваємо сезон! Прекрасне літо, спасибі тобі, не прощаємось”, – написала екс-учасниця шоу “Холостячка” на телеканалі 1 + 1.

Цікаво, що Ксенія була так задоволена, що від щастя вона буквально закрила очі. Шанувальники зробили безліч коментарів актрисі, яка знімається в серіалах українського виробництва.

Ось що Ксенії Мішиной пишуть в коментарях до публікації:

  • Одна з найталановитіших актрис на даний момент !!!
  • Дивлюся зараз “Клятва лікаря “, причому другий разів.У веліколепни.Я вам бажаю щастя
  • Просто божественна богиня
  • Ві так класно граєте роль у фільми “Клятва лікаря “, вам іде роль лікаря

Нагадаємо, що в 2021 році стало відомо, що Ксенія Мішина розлучилася зі своїм коханим Олександром Еллерт. Причина не повідомляється. В інтерв’ю “Люкс ФМ ” шоумен Олександр Еллерт зізнався, що підписаний в Ксенію в соцмережах і лайкають її фотографії. Крім цього, Олександр постійно купує своїй екс-коханій квіти.

Їх також бачили разом в аеропорту вже після того, як пара офіційно нібито розлучилася. Тому прихильники мають нав’язливі думки про те, що їх обманюють, і насправді Еллерт і Мішина разом. Одна з можливих причина такої заяви на публіку – бажання пропіаритися.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.