Названий гонорар Тіни Кароль за концерт в Мелітополі на День міста: простим людям така сума і не снилася

Тіна Кароль стане основною артисткою на концерті, присвяченому Дню міста Мелітополь Запорізької області.

За виступ Тіна Кароль отримає гонорар у сумі 388 тисяч гривень. Про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro.

Скріншот з prozorro.gov.ua.
Скріншот з prozorro.gov.ua.

Виступить артистка в місті Мелітополь 25 вересня. Це буде передостанній день святкування Дня міста. Відомо, що жителі Мелітополя почнуть святкувати День міста ще з 20 вересня. Весь тиждень в місті проходитимуть музичні фестивалі, розважальні шоу і навіть ярмарок.

Варто зазначити, що гонорар Тіни Кароль, хоч і здається захмарним, але є набагато меншим, ніж, наприклад, в 2019 році. 2 роки тому артистка оцінювала свій виступ в 600 тисяч гривень, писали ЗМІ.

Нагадаємо, Тіна Кароль – одна з найвідоміших і затребуваних співачок України. На початку 2021 року артистка повністю змінила вектор своєї творчості. Поп-діва випустила довгоочікуваний альбом під назвою “Красиво”, в якому представила слухачам абсолютно нову творчість. За словами Тіни, її новий альбом покаже її зовсім в іншому амплуа – вольовий і сильної жінки.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тепер Тіна – не романтичний і ніжна дівчина з чуттєвими піснями, а сильна, танцювальна, норовлива жінка з абсолютно новим репертуаром.

Більше про особисте і творче життя Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.