Вийшла на балкон і прикрилася ковдрою: Никитюк забула, навіщо потрібен одяг

Телезірка Леся Никитюк наслідує приклад Насті Каменських, і може з легкістю дозволити собі такі фотосесії, в яких забуває про одяг.

Телезірка може похвалитися ідеальними формами і модельною зовнішністю. Незважаючи на те, що в дитинстві та комплексувала, зараз порівнює себе з такою іменитої світовою зіркою як Кім Кардашьян і впевнена в своїй привабливості на 100%.

Леся Никитюк часто публікує в Мережу викликають фотографії. Зокрема, може вийти позувати на публіку і без одягу.

Наприклад, на останньому фото, опублікованому в соціальній мережі Інстаграм теледіва позує без одягу, однак всі причинні місця прикрила білосніжною ковдрою.

Видно, що до фотосесії Леся готувалася ретельно. У неї на обличчі нюдовий акуратний макіяж, з прикрас вона вибрала великі круглі сережки-кільця, а волосся випрямила і акуратно поклала.

“Нічого собі. Обожнюю “, “Дуже класне фото “, “Ви дуже красива, Леся! “, – пишуть шанувальники головної зірки Нового каналу в соціальних мережах.

Нагадаємо, Леся Іванівна Никитюк є зіркою нового каналу. Серед джерел її заробітку також і те, що вона веде приватні корпоративи, концерти та заходи. Крім того, у неї є свій блог, який, за словами Лесі, є її основним джерелом доходу.

Скільки саме заробляє Никитюк – невідомо. Однак судячи з кількості реклами в її Інста-профілі, замовлення у довгоногої зірки є, і їх дуже багато. А ще та часто їздить відпочивати, отже, на відпочинок у неї є гроші.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.