Старенька зі вставленими зубами: Алла Пугачова засвітила реальне лице на вечірці

Нещодавно у Алли Борисівни і Максима Галкіна було справжнє свято - вечірка на честь восьмиліття діточок.

До сих пір Примадонна публікує фотографії, які група професійних фотографів зробила на святкуванні. На одному з останніх знімків видно, що у Алли Борисівни вже трохи обвисла шкіра, а також є мішки під очима і нерівності в області вилиць. Швидше за все, це сліди від пластики, яку раніше дружина Галкіна робила з певною періодичністю.

Фанати відзначили, що у неї вже не такі густі волосся, як раніше. Навпаки, вони рідкісні і сухі, що говорить про те, що раніше зірка використовувала для їх укладання багато хімічних розчинів і сильно зіпсувала волосся.

Зараз Алла Борисівна намагається більш відповідально ставиться до того, чим вона харчується, і до засобів, які допомагають стежити за собою. Після сумного досвіду хірургічного втручання зірка повністю відмовилася від пластики і навіть ін’єкцій краси.

Зараз Алла привчає і себе, і дітей до натуральності і відповідального споживання. А секретом своєї зовнішності вважає виключно позитивні емоції, які отримує під час спілкування зі своїми восьмирічними двійнятами Єлизаветою і Гаррі.

До слова, святкування дня народження Гарика і Лізи відбулося 18 вересня в одному зі столичних клубів, який закрили на час проведення приватної вечірки. Скільки саме Алла Борисівна з молодим чоловіком віддали за свято для дітей – невідомо.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.