“Під питанням відносини з Тіною Кароль”: нова ведуча “Танців з зірками” розповіла, як туди потрапила

В цьому році в сезоні "Танців із зірками " серйозні кадрові перестановки.

Тіна Кароль, яка до цього вбила наповал всіх своїми шикарними нарядами, пішла. Вона остаточно покинула співпрацю з “плюсами “, коли пішла з проекту “Голос країни “. Шанувальники припускають, що це образа через те, що їй не дали перемогти на вокальному шоу. А адже Тіна – природжена переможниця, тому програш їй не йде.

Замість Тіни Кароль в проект “Танці з зірками” прийшла Іванна Онофрійчук

Вона склала пару відомому телеведучому Юрію Горбунову.

Який гонорар Іванні запропонували на “плюсах ” – невідомо. Однак, можна здогадатися, що не менше серйозний, ніж Тіні Кароль, адже Іванна заради цього ТВ-проекту покинула Швейцарію, де жила останнім часом.

Онуфрійчук зізналася, що продюсер проекту Володимир Завадюк спочатку запросив її в шоу в якості танцюючою зірки.

Однак коли дізнався, що Кароль вирішила піти, запропонував Онофрійчук зайняти її місце. Дівчина без роздумів погодилася.

“Я хотіла танцювати. Але зрозуміла, що абсолютно не готова фізично “,

– поділилася нова зірка 1 + 1.

Проблемою було те, що вона не хотіла остаточно переїжджати в Україну. Навіть якщо мова йде про переїзд на кілька місяців. Цю ідею не підтримував і чоловік Іванни.

Іванна Онофрійчук
Іванна Онофрійчук

Але коли їй запропонували стати телеведучою, та одразу зрозуміла пропозиція.

“Я кажу: ” Як же Тіна Кароль? Вона ж ведуча вже скільки сезонів “. – ” Ну, каже, у нас під питанням відносини з Тіною Кароль, вона, швидше за все, хоче піти, вже про це заявила на телебаченні “,

– процитувала Онофрійчук свою розмову з продюсером телеканалу 1 + 1 Володимиром Завадюк.

До слова, про контракт з “плюсами ” Іванна не відразу сказала чоловікові. Хотіла зробити сюрприз, але він не вдався, оскільки чоловік не дуже зрадів цій звістці – тепер через зйомки вони дуже рідко бачаться.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.