“Чоловік всього мого життя “: Ротару зворушила фотографією покійного чоловіка

Не секрет, що за все життя у Софії Ротару була лише одна любов - це її померлий чоловік Анатолій Євдокименко.

Навіть після його смерті через багато років, коли Микола Басков жартома на сцені зробив співачці пропозицію, вона відмовила, адже сказала – любить його одного. Не секрет, що відносини між Софією та Анатолієм – це була любов з першого погляду. При чому, Софія навіть не знала про це. Справа була так: Анатолій служив в армії, і там йому попався журнал з Сонею на обкладинці. Коли він побачив її, то зрозумів – це любов всього його життя, і він точно хотів би познайомитися з цією неймовірною дівчиною.

Коли Євдокименко повернувся “на громадянку “, то відшукав Ротару і завоював серце цієї неймовірної красуні.

Разом Анатолій і Софія пройшли через багато. Вони розвивали проект “Червона Рута “, Анатолій завжди був поруч зі своєю дружиною на гастролях. Однак потім все перекреслила його хвороба і раптова смерть в 2002 році.

Софія Михайлівна довго не могла прийти до тями після того, як втратила чоловіка. Впав її світ, який вони удвох будували роками. Але ця любов виявилася сильнішою смерті – Софія не забуває улюбленого чоловіка навіть зараз, через майже двадцять років.

У річницю його смерті зірка опублікувала фотографії з часів молодості, а також показала, як зараз виглядає надгробок її екс-чоловіка.

Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком

Хто зробив популярною Софію Ротару? Про “Червоній руті ” і любові, яка не вмерла через 20 років

 

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.