Полякова у відчаї звернулася до влади

Співачка просить дозволити концерти.

Українська виконавиця Ольга Полякова взяла участь у програмі Савіка Шустера «Свобода слова». Під час ефіру вона закликала українську владу дозволити артистам збирати концерти. Її обурило, що в плані виходу із карантину, не згадується про сферу шоу-бізнесу.

«Прочитала в інтернеті поетапний план виходу з карантину. Так ось: офіси, бари, ресторани, метро почнуть працювати, а про шоу-бізнес, про культуру, про культурно-масові заходи там не сказано жодного слова. Тобто ми, люди, які збирають стадіони, які є рупорами, які працюють на днях міст, сіл, беруть участь в акціях на підтримку всього, – ми не існуємо, в понятті народних депутатів нас немає», – розповіла вона.

Водночас вона закликала артистів об’єднуватися та вимагати у влади відповідний дій.
«Я закликаю весь культурний цех об’єднуватися у профспілки, щоб створювати свій штат юристів, визначатися із загальними напрямами і вимагати, щоб влада нас бачила. Поки що я бачу: в тому, як ми будемо виходити з карантину, влада не бачить нас», – зазначила артистка.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.