Поповнення у сім’ї: колишня Потапа Ірина Горова розповіла про те, коли відбудеться весілля її дочки

Олексій Потапенко та Ірина Горова довго прожили у шлюбі, а після розставання залишилися добрими друзями. У недавньому інтерв'ю Горова поділилася подією, яка зблизила колишнього чоловіка ще більше

Ірина Горова – успішна сучасна бізнес-леді. Вона є продюсером, співзасновницею продюсерського центру “Mozgi Entertainment”, а також у цьому ж центрі є СЕО та генпродюсером. Окрім успішної професійної діяльності, Ірина Горова є ще й матір’ю двох дітей.

Нещодавно стало відомо, що старша дитина Ірини, дочка Наталія, вийшла заміж. У програмі “Життя відомих людей” Горова розповіла, що її дочка щаслива з новоспеченим чоловіком.

Продюсер поділилася з журналістами всіма подробицями весілля старшої доньки. Так, за словами Ірини Горової, коханий Наталії родом із Лівану, а тому повінчалися молодята за кордоном. Цікаво, що про заміжжя Наталії мати дівчини дізналася не одразу після події. Дочка розповіла про це Ірині Горовій лише після того, як та змогла виїхати з України.

Вона каже: “Мамо, я така щаслива!”. І я дуже щаслива, що у неї все так добре складається

, – прокоментувала визнання дочки Горова.

Важливий факт: обранець Наталії Горової сповідує мусульманство, тому для батьків обранця дочки продюсера було важливо, щоб весілля сина пройшло за всіма віруваннями і традиціями.

І хоча одружилися кохані за мусульманськими традиціями, Наталя Горова не приймала іслам, проте з повагою поставилася до традицій родини чоловіка.

Колишнє подружжя Ірина Горова та Потап позують на фото з дітьми
Колишнє подружжя Ірина Горова та Потап позують на фото з дітьми

Ірину Горову такий розклад жодної краплі не засмутив. Більше того, продюсерку не засмутило і те, що вона не змогла побувати на весіллі дочки, адже, за визнанням Ірини, весілля відбудеться вдруге.

У планах молодят повернутися в Україну і зробити все за українськими традиціями. Ірина Горова розповіла, що після приїзду додому Наталія та її обранець повінчаються в українській церкві та зіграють пишне весілля.

Розписав їх мулла. Вони одружилися за цією вірою, але моя дочка не приймала іслам. Це зроблено із поваги до батьків. Після приїзду в Україну вони повінчаються за нашими традиціями, а пізніше буде весілля

, – розповіла Ірина Горова про плани сім’ї.

Крім того, жінка поділилася з журналістами, що бабусею ставати вона поки що не готова і не особливо цього хоче. Так, Горова попросила дочку не поспішати з народженням первістка.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.