Молоді та несхожі на себе: у Мережі з’явилися архівні фотографії з весілля Зеленських – їх неможливо впізнати

Одна з найзнаменитіших та найобговорюваніших пар України сьогодні святкує свою дев'ятнадцяту річницю – у родині Зеленських свято. Пропонуємо насолодитися архівними фотографіями з весілля українських знаменитостей

6 вересня 2022 року Володимир та Олена Зеленські святкують свої дев’ятнадцять років, які кохані провели як чоловік і дружина. У народі цю річницю називають “гранатовою” і традиційно на неї звертають мало уваги – після 15 років спільного життя народні прикмети рекомендують коханим відзначати лише “круглі” дати.

З іншого боку, дев’ятнадцята річниця весілля хоч і не є ювілейною, її значущість не варто недооцінювати. Вона носить назву чудового каменю, названого на честь фрукта – гранат таїть у собі мовчазну холодну пристрасть. Час шліфує дорогоцінний камінь і колись гострі кути набувають м’яких форм, і спільне життя стає по-справжньому комфортним і теплим.

Саме так можна охарактеризувати відносини Володимира та Олени Зеленських – так вони виявляють одне до одного почуття на публіці. Перш ніж згадати гарну історію кохання Зеленських, варто відзначити, що цього року знаменита пара прийняла логічне рішення утриматися від публічних привітань – у соціальних мережах закохані не публікували жодної згадки про сьогоднішній день.

Фотографія з весілля Олени та Володимира Зеленських
Фотографія з весілля Олени та Володимира Зеленських

Шанувальникам зіркової пари відомо, що Зеленські познайомилися ще у школі, проте законно розписалися через довгі роки. Володимир та Олена навчалися у Кривому Розі в одному навчальному закладі, у паралельних класах. У шкільний період майбутні кохані не звертали одне на одного уваги, проте після випуску історія “закрутилась”.

Студентами Олена та Володимир зустрілися біля криворізького рідного кінотеатру – з того часу вони не відпускають одне одного.

Знімок із весілля Володимира та Олени Зеленських
Знімок із весілля Володимира та Олени Зеленських

У 2003 році кохані зіграли скромне, але гарне весілля – урочистість у стилі двотисячних сьогодні викликає теплі спогади та легку ностальгію. Олена була одягнена в пишну білу сукню, а Володимир на весіллі одягнувся у світлий святковий костюм.

Володимир та Олена Зеленські під час весільної церемонії
Володимир та Олена Зеленські під час весільної церемонії

Через рік подружнього життя у пари народилася перша дитина – старша дочка Олександра. 2013 року на світ з’явився син Кирило. Варто зазначити, що діти вдалися у відомого батька. У 2014 році старша дитина Зеленських знімалася у фільмі “8 нових побачень”. Олександра Зеленська зіграла роль доньки головного персонажа фільму.

Молодожены Владимир и Елена Зеленские на своей свадьбе
Молодята Володимир та Олена Зеленські на своєму весіллі

Через два роки Олександра вирішила взяти участь у колись популярній програмі “Розсміши коміка. Діти”. Участь зіркової доньки у програмі увінчалася успіхом, і дівчинка виграла п’ятдесят тисяч гривень.

Олена та Володимир Зеленські на святкуванні весілля
Олена та Володимир Зеленські на святкуванні весілля

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.