“Для мене будь-яка сварка – це кінець світу”: Леся Нікітюк розповіла про недорозуміння у стосунках з коханим

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася розповіддю про своє особисте життя. Дівчина розповіла, що вона надто сприйнятлива до будь-яких сварок – скандали з коханим Леся завжди сприймає як трагедію планетарного масштабу

Відома в Україні телеведуча Леся Нікітюк найбільше прославилася завдяки участі у передачах “Розсміши коміка” та “Орел і решка”. З моменту, коли гуморна телеведуча запала в серця глядачів, всі шанувальники цікавляться її особистим життям. Так, нещодавно Леся розповіла в ефірі “Нового каналу” про те, як ставиться до сварок у стосунках.

Нікітюк розповіла, що зазвичай після першої ж сварки у стосунках, вона кидала хлопця і стрімголов тікала кудись подалі. За визнанням української ведучої, будь-який натяк на скандал – це вже справжній кінець світу для неї. Якщо ж сварка з хлопцем таки відбудеться, то Леся відразу ж ухвалює рішення закінчувати стосунки. Леся Нікітюк поділилася розповіддю про те, що їй складно намагатися налагодити стосунки, саме тому після непорозумінь із коханим вона тікає.

Для мене будь-яка сварка з хлопцем – це кінець світу, я одразу спалюю мости і не думаю, що буде далі. Плескаю дверима, не повертаюся, не дзвоню, видаляю контакт, блокую. Але це найпростіший шлях, зберегти стосунки набагато важче

, – поділилася з шанувальниками та колегами одкровенням Нікітюк.

Особисте життя Нікітюк

Напевно, саме через невміння працювати над стосунками, на особистому фронті Лесі Нікітюк не складається. Про її особисте життя відомо мало – шанувальники з цікавістю спостерігали за дружбою Нікітюк із колегами-чоловіками, проте про любовні стосунки не йшлося жодного разу. Хоча фанати любили трохи “додумати” і розпустити чутки про те, що Леся крутить із кимось романи, точно про це нічого не відомо.

Сама Нікітюк ділилася подробицями з любовного фронту лише один раз, проте історія цих стосунків закінчилася сумно. Так, Леся розповідала про те, що зустрічається з коханим, з яким познайомилася практично не виходячи з дому. Телеведуча познайомилася з колишнім хлопцем на сходовому майданчику – їхні квартири розташовані навпроти одного.

Нікітюк зустрічалася із загадковим бізнесменом більше двох років, після чого вони вирішили розійтися. Переїжджати ніхто не став, а колись кохані люди стали знову просто сусідами. За словами Нікітюк, вона спокійно ставиться до того факту, що майже кожен день бачить колишнього. Переживає тільки її собака – за два роки песик настільки звик до хлопця господині, що йому було найскладніше звикнути до думки, що маленька і щаслива сім’я розпалася.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.