У США один за одним зриваються концерти MARUV, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні

Колись відома в Україні співачка MARUV у свій час обрала жити й працювати в росії, а сьогодні, під час повномасштабної війни, артистка відповідає за помилки минулого

MARUV відома в Україні далеко не своїм “чудовим” вокалом і феєричними шоу – артистку добре знають з її скандального замовчування кровопролитної війни росії проти України. Один із найвідоміших фактів з життя MARUV – її перемога в Національному відборі на Євробачення. Проте, представляти Україну на пісенному конкурсі співачці не судилось, адже її кандидатуру дискваліфікували через проросійські погляди.

Для MARUV достатньо вагомою причиною повернутись в Україну не стала ні озброєна агресія на Сході України, ні повномасштабне вторгнення росії. Відтак після 24 лютого співачка адекватно не прокоментувала події, що відбуваються на її Батьківщині – вона опублікувала лише оманливий пост зі слабкими заявами.

У новому інтерв’ю для журналістки Анни Оліцької відомий одеський бізнесмен, а також організатор американських концертів українських зірок Ігор Голубчик прокоментував, чому запланований MARUV тур в США не відбувся. Крім того, промоутер розказав, чому він добровільно відмовляється від співпраці зі зрадницею.

Скріншот з інтерв'ю Анни Оліцької та Ігора Голубчика
Скріншот з інтерв’ю Анни Оліцької та Ігора Голубчика

Спочатку концерт звісно перенесли, адже почалась війна. У той момент ми не знали, як у майбутньому розгортатимуться події. Ми перенесли концерт на грудень, на цей грудень, що буде. Буквально через місяць після початку війни я побачив, що реакції артиста немає. Ми поспілкувались і домовились, що тур скасовується взагалі. Тура не буде – це точно

– відверто прокоментував у інтерв’ю одесит.

Окрім того, Ігор Голубчик заявив, що він концерти для MARUV точно організовувати не стане. Промоутер пояснив причину такого рішення – співпрацювати зі співачкою він не хоче зі своїх особистих міркувань. Журналістка Анна Оліцька у нього запитала, чи усвідомлює він, що через своє патріотичне рішення він втрачає левову частку основного прибутку. Ігор Голубчик зізнався, що він абсолютно усвідомлює всі наслідки такого рішення, але працювати з проросійськими артистами надалі він не планує.

Це може звучати пафосно, але ніякі гроші не вартують смерті дитини або навіть поранення дитини. Люди, певно, діляться на тих, хто вважає так само, і тих, хто “ну… якщо дуже багато грошей”… Коли мова йде про такі речі, ти не можеш бути десь посередині або у якійсь сірій зоні. Ніякі гроші цього не вартують

– підсумував одеський бізнесмен Ігор Голубчик.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.