Співачка Камалія сильно погладшала та нарвалась на критику в Мережі: “Складки на животі і щоки висять”

Найбагатша співачка України Камалія оприлюднила нове фото та нарвалась на критику в Мережі. Фоловери підмітили, що артистка дуже погладшала.

45-річна Камалія відома не лише тим, що являється відомою співачкою та дружиною пакистанського мільярдера, а й тим, що в 2008 році вона виграла міжнародний конкурс краси “Міс світу”.

Камалія завжди вирізнялась яскравою зовнішністю та стрункою фігурою, однак краса з роками минає. Зараз співачці 45 років, вона досі дуже приваблива та ефектна жінка, однак її талія вже не така тонка, як раніше.

Нещодавно Камалія опублікувала нове фото в своєму Інстаграм-блозі. На знімку співачка позувала у військовій формі поряд із своїм чоловіком Мохаммадом Захуром.

Навіть жінка в формі потребує захисту і підтримки чоловіка! Дякую тобі, коханий, за все, що ти робиш для моєї України!

, – підписала фото артистка.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати новий знімок. Дехто почав робити компліменти Камалії, а дехто відмітив, що вона погладшала.

Ось, що написали коментатори:

  • “Камалія звісно піднабрала. Складки на животі і щоки висять)) Роздобріла в Європі”;
  • “Дякуємо Вам! Ви молодці! Не словом, а ділом”;
  • “Некрасивое фото”,
  • “Нашо вона форму наперла? Жах”;
  • “Дякую що ви Українка, дякую що ви з нами”.

До слова, після початку повномасштабної війни в Україні, Камалія з чоловіком та дітьми виїхали із свого маєтку у Бучі Київської області до Великої Британії. Там у них теж є нерухомість.

Чоловік Камалії Мохаммад Захур допомагає фінансово Україні. Співачка у програмі “Ранок з Україною” розповіла, що її чоловік разом із декількома пакистанськими бізнесменами купили для ЗСУ 2 винищувачі.

Варто відмітити, що і сама Камалія робить все від себе можливе, щоб допомогти Україні і постраждалим у війні людям. Вона займається волонтерською діяльністю та дає благодійні концерти. За словами співачки, вона зі своєю командою вже відправили 22 тони медикаментів в українські лікарні та 2 тонни продуктів.

Крім того, Камалія та її чоловік у своєму будинку в Великобританії приютили 16-х українських біженців.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.