Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка, яке стало сюрпризом для Дантеса: “Наді дуже пасує”

Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили про своє розлучення навесні, втім шанувальники зіркової пари досі сподіваються на їхнє возз'єднання. Монатік здивував знімком Наді

Надя Дорофєєва і Вова Дантес довгий час жили разом. Шанувальники просто обожнювали зіркову пару, бажали їм щастя і з нетерпінням чекали, коли в подружжя з’явиться первісток. Публіці здавалось, що в українському шоубізнесі важко знайти пару, стосунки якої були б міцнішими за взаємини Дорофєєвої і Дантеса.

Володимира Дантеса та Надю Дорофєєву вважали однією з найміцніших пар українського шоубізнесу
Володимира Дантеса та Надю Дорофєєву вважали однією з найміцніших пар українського шоубізнесу

Втім, навесні цього року знамените подружжя сильно здивувало та засмутило своїх фанатів. Музиканти оголосили, що вони вирішили розлучитись. Пізніше Надя Дорофєєва зізналась, що зустрічається з Михайлом Кацуріним, найкращим другом колишнього подружжя, а Вова Дантес заявив, що крутить роман з Дашою Кацуріною.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною

Проте, коли пара ще була разом, шанувальники постійно мріяли про поповнення у зірковій родині. Іноді навіть здавалось, що фанати Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса більше за них самих хотіли, аби в подружжя народився первісток. Такі фанатські бажання призводили до того, що на фан-акаунтах Дорофєєвої постійно з’являлись фотографії вагітної співачки.

Такі знімки були зроблені за допомогою фотошопу. Надя Дорофєєва “позувала” з різних ракурсів, а поруч із нею іноді з’являвся її колишній чоловік Дантес. Хоча зіркова пара лише усміхалась подібним публікаціям, Дмитро Монатік вирішив поставитись до знімку з гумором та деякою серйозністю. Артист привітав свого товариша Вову Дантеса з його днем народження і заявив, що хороших людей повинно бути багато. Саме тому Монатік прикріпив “мотивуючу” фотографію вагітної Наді Дорофєєвої.

Дмитро Монатік з гумором привітав Вову Дантеса з його днем народження
Дмитро Монатік з гумором привітав Вову Дантеса з його днем народження

Хочеться мчатись на зустріч пригодам! Саме так ми і робимо кожного разу, коли зустрічаємось у вільний час. Любимо вашу сім’ю всією нашою сім’єю, ну і бажаємо вам поповнення, адже хороших людей точно повинно бути більше

– прокоментував Дмитро Монатік.

Артист зазначив, що цю фотографію він взяв з акаунтів, присвячених творчості Наді Дорофєєвої, втім, за зізнанням співака, він прикріпив її у якості “мотивашки” – аби надихнути зіркове подружжя на важливий крок.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.