У свій день народження Світлана Лобода пожертвувала 1 мільйон гривень на відновлення будинків в Ірпені

18 жовтня українська співачка Світлана Лобода святкує свій 40-й день народження. В цей день співачка вирішила зробити подарунок не собі, а жителям її рідного міста Ірпінь.

У свій 40-й день народження, 18 жовтня, співачка Світлана Лобода на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що в цей день вирішила зробити собі особливий подарунок. Артиста вирішила пожертвувати 1 мільйон гривень на відбудову будинків в її рідному місті Ірпінь, який сильно постраждав від російських окупантів.

У свій день народження я хочу перерахувати мільйон гривень на відновлення трьох зруйнованих багатоповерхових будинків у місті Ірпінь.

У кожному їх я була особисто.

Так, я бачила на власні очі страхи, які залишила по собі російська армія.

, – написала співачка.

Також співачка повідомила, що мільйон гривень – це лише частина грошей, яка необхідна для відновлення цих будинків. Всього потрібно 4 мільйони гривень. Тому артистка відкрила збір коштів, яких не вистачає, і попросила в українців долучитися до збору, щоб допомогли людям, які залишились без даху над головою.

Варто відзначити, що Світлана Лобода не вперше жертвує кошти на допомогу Україні, а саме місту Ірпінь, в якому вона народилась та виросла.

В червні цього року співачка пожертвувала 3 мільйони гривень на відбудову дитячого садочку “Віночок” в Ірпені. А в березні Лобода передала теробороні Борисполя автомобіль і 1,5 мільйонів гривень на бронежилети для військових.

Нагадаємо, Світлана Лобода з 2014 року жила та процювала в росії, однак після початку повномасштабної війни на території України співачка підтримала свою Батьківщину і засудила дії російської армії. Світлана виїхала з росії, відмовившись від російських коштів та заробітків.

Світлана Лобода активно допомагає Україні не тільки власними коштами, а й волонтерством. В недавньому інтерв’ю співачка зізналася, що відчуває себе дуже винною за те, що не цікавилася політикою в 2014 році й тим, що насправді тоді відбувалось.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.