До морозів готова: Леся Нікітюк показала, хто її грітиме цієї зими і порадила, як підготуватись до холоду

Леся Нікітюк на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала, як підготувалась до майбутньої холодної зими та показала наочно, хто та що грітиме її під час морозів

Вже зовсім скоро в Україні настануть справжні морози. Бути впевненими в спроможності енергосистеми забезпечити кожну домівку теплом неможливо, адже ледве не щоденно інфраструктура піддається постійним обстрілам. Саме тому експерти радять українцям обдумати план, як вони будуть грітись у разі тимчасової відсутності банальних благ цивілізації.

Зірки, як і всі інші, активно закупають та готують необхідні для зимівлі речі. На особистих сторінках у соціальних мережах українські знаменитості діляться зі своїми підписниками ідеями та досвідом. Цього разу ведуча та блогерка Леся Нікітюк показала, що та хто грітиме й рятуватиме її майбутньої морозної зими.

Леся Нікітюк розповіла, як підготувалась до зими

Українська телеведуча з відповідальністю підійшла до підготовки до зимового сезону. Зірка придбала чимало корисних в побуті речей. У власному блозі в Інстаграмі Нікітюк детально показала кожен крок і підказала своїм шанувальникам та підписникам, що вони можуть зробити, аби бути впевненими, що не замерзнуть під час холодів.

Так, Леся Нікітюк показала, що придбала спеціальну настільну газову плиту, а до неї докупила невеличкий газовий балон. Завдяки цим покупкам зірка зможе готувати їсти у разі відсутності газу та електроенергії. Втім, варто зазначити, що газовий балон потрібно буде заправляти.

Телеведуча та блогерка показала, яку газову плиту та балон придбала додому
Телеведуча та блогерка показала, яку газову плиту та балон придбала додому

Окрім цього, Леся Нікітюк показала, що підготувала велику купу дров. Порубані дерева обережно складені в спеціально відведеному місці, а на фотографії також позує песик ведучої. Схоже, що білий собака також є невіддільним оберегом під час холодів, адже пухнастий звір неодмінне грітиме Лесю Нікітюк.

Ведуча показала кипу дров та красивого песика
Ведуча показала кипу дров та красивого песика

Окрім того, розповіла зірка, в домі її батьків також є камін. Альтернативний спосіб опалення будинку додає впевненості в тому, що під час морозів сімейство не замерзне. Втім, Леся Нікітюк сподівається, що потреби розпалювати багаття не буде.

Знаменитість показала камін, який стоїть в будинку її батьків
Знаменитість показала камін, який стоїть в будинку її батьків

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.