Даша Астаф’єва вкоротила волосся і показала результат: відрізала більше половини довжини (ФОТО)

Відома українська співачка Даша Астаф'єва приголомшила своїх шанувальників несподіваними змінами в образі. Артистка обстригла більше половини довжини волосся

Українська співачка Даша Астаф’єва завжди вміла здивувати публіку. Заради незвичайних сценічних образів та експериментальних кліпів артистка ніколи не нехтувала різким та кардинальними змінами зовнішності. Колись співачка наважилась поголитись ледве не “під нуль” – все лише заради зйомок в кліпі.

2012 року Даша Астаф’єва позбулась свого шикарного волосся, а після вирішила знятись у кліпі. Хоча артистка детально не коментувала причин різкої зміни зовнішності, вона зазначила, що на такий крок її надихнула Ірина Білик.

Українська співачка Даша Астаф’єва колись приголомшила шанувальників нестандартною зачіскою “під хлопчика”

Втім, з роками характер людей зазвичай змінюється. Колись відчайдушні “хуліганки” стають більш жіночними та спокійними. Навряд чи Даша Астаф’єва здивує своїх найвідданіших фанатів новою зачіскою, втім на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка показала результат після відвідування перукаря.

Даша Астаф’єва опублікувала відео під пісню гурту Валентин Стрикало “Так гріє”. На нових кадрах співачка позує в салоні й показує свої чорняві пасма. Артистка вирішила зробити стрижку “боб-каре” або ж подовжене каре. Варто зазначити, що Даші Астаф’євій безперечно пасує новий образ – він підкреслює характер та особистість співачки.

Відома співачка Даша Астаф'єва опублікувала симпатичні кадри своєї нової зачіски – подовженого каре
Відома співачка Даша Астаф’єва опублікувала симпатичні кадри своєї нової зачіски – подовженого каре

Чим зараз займається Даша Астаф’єва?

Після початку повномасштабної війни українська співачка прийняла важливе для себе рішення – залишатись в рідній країні. Артистка відмовилась переїжджати за кордон та висловлювала свій осуд тих колег-чоловіків, які нині “відсиджуються” за кордоном.

Українська знаменитість активно займається волонтерством та благодійністю
Українська знаменитість активно займається волонтерством та благодійністю

Даша Астаф’єва активно займається волонтерством та благодійною діяльністю. Артистка збирає гроші на гуманітарні потреби українців. Наприклад, перед Міжнародним днем людей поважного віку співачка приєдналась до акції “Обід без образ” – разом з іншими учасниками акції вона роздавала гарячі обіди пенсіонерам.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.