Діти зірок 1+1 помітно підросли – деяких не впізнати: як виглядає син Алли Мазур, Падалко, Осадчої, Горбунова

Відомі українські телеведучі "1+1" показали, як підросли їхні сини та дочки. Мазур, Осадча, Падалко та інші похизувались тими, ким пишаються найбільше в своєму житті

За спинами найвідоміших людей завжди стоять ті, хто підтримував їх на шляху до слави. Пропонуємо помилуватись фотографіями підрослих дітей найбільш популярних телеведучих з українського телеканалу “1+1”.

Марічка Падалко

Марічка Падалко з дітьми

У відомої української телеведучої є три дитини від чоловіка Єгора Соболєва. Кожен з дітей має різні цікаві захоплення та неймовірно схожий на своїх батьків. У червні цього року Марічка Падалко зізналась, що всі її діти перебували відносно далеко одне від одного. Найстарший син, на ім’я Михайло, ще в травні 2022 року повернувся до столиці, адже мусив тренуватись зі своєю футбольною командою. Середня донька Марія перебувала у Львівській області, в місті Жовква, а от наймолодша дитина Катерина вирушила до друзів її мами до Франції.

Алла Мазур

Алла Мазур із сином

У телеведучої, яка свого часу змогла побороти онкологію, є 14-річний син Артем. У вільному доступі не так часто можна знайти фотографії сина Алли Мазур, адже, як зізнавалась сама знаменитість, підліток не дуже любить позувати на камеру. Втім, зіркова мати спокійно ставиться до цього і поважає вибір свого сина. Більш того, зізнавалась Алла Мазур, вдома вони з сином можуть сперечатись та навіть іноді сваритись. Втім, телеведуча була готова до непростого підліткового періоду.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Катерина Осадча з сином

Всього у Катерини Осадчої та Юрія Горбунова троє дітей, двоє з яких народились в їхньому шлюбі. Найстаршого сина Іллю телеведуча народила, коли їй було 19 років. Нині юнак вже дорослий та цьогоріч відсвяткував двадцятирічний ювілей. Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружились 5 років тому.

Катерина Осадча з сином
Катерина Осадча з сином

З того часу в зірок з’явилось двоє дітей – сини Іван та Данило. Одного разу Осадча поділилась спогадами про народження наймолодшого сина. Знаменитість зізналась, що він народився трішки раніше запланованого, напередодні Дня незалежності України, втім вони з Горбуновим були раді побачити сина.

Лідія Таран

У відомої української телеведучої 2007 року народилась донька Василина від Андрія Доманського. Нині Лідія Таран та Василина живуть у Франції. За зізнанням зіркової мами, її донька доволі швидко адаптувалась до життя в новій країні. Нині 15-річна Василина навчається в коледжі.

Лідія Таран з донькою
Лідія Таран з донькою

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.