Як Костянтин Меладзе розпорядився своєю спадщиною і що дісталося Брежнєвій: правда викрилася після розлучення

Музичний продюсер Костянтин Меладзе та відома українська співачка Віра Брежнєва не коментують чуток про своє розлучення, на яке вказують багато фактів.

Костянтин Меладзе є старшим з братів Меладзе, він продюсер і композитор, який виростив не одне покоління зірок, подарував російськомовній індустрії поп-музики багато хітів, які досі звучать у виконанні різних співаків. Багато років він жив і працював на дві країни – росію і Україну, але зараз говорять, що продюсер переїхав в Італію, де у нього є нерухомість.

ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе
Як Костянтин Меладзе розпорядився своєю спадщиною і що дісталося Брежнєвій

Після переїзду Костянтина Меладзе постало питання, як він розпорядиться своєю творчою спадщиною. Виявилося, що немає ніяких обмежень на виконання музикантами його пісень, як розповів екс-підопічний продюсера Анатолій Цой:

Костя – порядна людина, він ніколи нікого не обтяжував контрактами та заборонами, він дозволив виконувати будь-які пісні MBAND всім нам. Як і у випадку з “ВІА Грою”, всім складам дозволяється співати будь-які пісні. Люди досі їх з задоволенням слухають, тепло сприймають на концертах, люблять, співають разом з нами

, – розповів Цой в інтерв’ю.

Віру Брежнєву, з якою Меладзе ймовірно розлучився влітку 2022 року, він теж не обділив і вона має право як і інші солістки “ВІА Гри” співати пісні з репертуару групи.

Віра Брежнєва кардинально змінилася в розлуці з Костянтином Меладзе
Як Костянтин Меладзе розпорядився своєю спадщиною і що дісталося Брежнєвій

Нагадаємо, Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе одружилися в 2015 році таємно від журналістів після довготривалого роману. Співачка стала причиною, по якій композитор пішов від першої дружини і розлучився з нею. Після розсекречення своїх відносин зіркова пара залишалася достатньо закритою від коментарів пресі, тому на чутки про розлучення вони не реагують. Це могло статися на тлі війни в Україні – коли все почалося, Віра Брежнєва активно почала висловлюватися на підтримку Батьківщини, а Меладзе крім чорного квадрату в Instagram нічого не казав і продовжує мовчати.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.