Як виглядала найбагатша співачка України Камалія в юності: до слави, популярності та заміжжя з мільярдером

Камалія почала будувати свою співочу кар'єру ще з юнацтва. Однак навіть найбільші прихильники артистки вже не пам'ятають, якою вона була чверть століття назад до популярності та слави.

Камалія – не лише дружина пакистанського мільярдера. Ще до одруження з Мохаммадом Захуром вона мала успішну співочу та модельну кар’єру.

Наталія Шмаренкова (справжнє ім’я Камалії)  з дитинства займалася музикою. У шкільні роки дівчина співала у танцювально-вокальному ансамблю під назвою “Дзвіночок”, а пізніше у хорі. Крім того, майбутня зірка паралельно із середньою освітою ходила в музичну школу, де вчилася грати на скрипці. Після закінчення 9 класу школи Наталія поступила в  Київський державний коледж естрадного та циркового мистецтва, де обрала для себе напрямок “артист естради”.

Як виглядала Камалія в юності
Як виглядала Камалія в юності

Перший успіх до дівчини прийшов у віці 16 років, тоді Камалія взяла участь у телевізійному конкурсі “Телешанс”, де здобула перемогу. Так і почалася музична кар’єра співачки. Дівчину почали запрошувати на концерти і платити перші гроші за її спів.

В 1997 році, у віці 20 років, Камалія записала свою власну пісню “У стилі техно” і зняла кліп. Ось, як виглядала юна співачка у своїй першій відеороботі:

Як виглядала Камалія в юності
Як виглядала Камалія в юності

Після випуску кліпу співачка записала свій перший альбом. І хоча Камалія вже була достатньо відомою виконавицею, вона вирішила продовжити навчання і вступила в  Київський університет культури і мистецтв, де обрала напрям “Акторська майстерність та режисура”.

Варто відзначити, що Камалія сама являється авторкою своїх пісень. Артистка має по-справжньому сильний вокал – колоратурне сопрано в 4 октави, то ж вона могла навіть бути оперною співачкою.

Мама Камалії Інна Шмаренкова відіграла неабияку роль у кар’єрі доньки. Вона не лише з дитинства привчала її до музики, а й довгий час була її продюсером. Цікаво, що саме мама артистки вигадала їй такий милозвучний псевдонім “Камалія”.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.