Пасує не всім, але всі його хочуть: Кароль, Могилевська та інші показали, як виглядають у мініатюрному боді

Українські зірки завжди експерементують зі своїм зовнішнім виглядом та вбранням. Пропонуємо переглянути ТОП вдалих і не дуже образів із мініатюрним боді

Серед представників шоубізнесу завжди вітаються незвичайні експерименти – не лише зі своєю зовнішністю, але й з гардеробом. Так, аби створити ідеальний концертний образ або ж так званий “лук” для фотосесії, знаменитості комбінують чимало цікавих елементів одягу. Пропонуємо переглянути ТОП-5 вдалих і не дуже образів з використанням мініатюрного боді.

Тіна Кароль

Фігура відомої української співачки захоплює погляди та уваги тисяч шанувальників
Фігура відомої української співачки захоплює погляди та уваги тисяч шанувальників

Відома українська співачка швидко повернула шикарні форми ледве не одразу після народження сина Веніаміна. Зараз артистка активно стежить за своїм харчуванням та займається спортом, аби на сцені завжди виглядати ідеально. Нещодавно Тіна Кароль з’явилась у кадрі в чорному мініатюрному боді й підкорила прихильників зовнішнім виглядом.

Наталя Могилевська

Українська співачка вдало підкреслила свої переваги чорним боді
Українська співачка вдало підкреслила свої переваги чорним боді

Останнім часом чимало шанувальників некоректно звертають увагу на те, що Наталя Могилевська ніби то набрала трішки зайвої ваги. Варто зазначити, що у кожної людини різний тип фігури, тож, якщо зовнішність не відповідає загальноприйнятим нормам, це не завжди означає, що людина “не така”. Чорним мініатюрним боді співачка вдало підкреслила свою фігуру – образ вийшов приголомшливим та красивим, без зайвої відвертості.

Оля Полякова

Українська Барбі похизувалась результатами схуднення в боді тілесного кольору
Українська Барбі похизувалась результатами схуднення в боді тілесного кольору

Відома українська співачка після свого вдалого схуднення показала кадри в мініатюрному боді бежевого кольору. Здавалося б, що артистка вже не може бути більш витонченою, втім вона довела зворотне опублікованими фотографіями. На кадрах Оля Полякова схожа на принцесу або ж українську Барбі – саме це підмітили пізніше шанувальники.

Ані Лорак

Співачка в чорному боді та з неординарною зачіскою на голові
Співачка в чорному боді та з неординарною зачіскою на голові

Скандально відома співачка одного разу з’явилась на сцені в ефектному чорному боді, яке підкреслило стегна зірки та її тонку талію. Втім, присутні на концерті відмітили, що артистка обрала доволі незвичайну зачіску, яка не дуже пасує обраному концертному вбранню.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.