Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання від знайомства в готелі до розбиття іншої сім’ї, весілля і сина

Зіркове подружжя Віктора Павліка та Катю Репяхову багато хто засуджує. Адже між закоханими величезна різниця у віці. Як починалися стосунки співака і юної красуні, читайте далі в матеріалі.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Різниця у віці подружжя складає 29 років. Катя молодша за двох старших дітей свого чоловіка. Втім, ні різниця у віці, ні колишні дружини, діти та онуки не стали перепоною для стосунків Павліка і Репяхової.

Катерина Репяхова потрапила в ДТП
Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання

Історія знайомства Павліка і Репяхової

Історію знайомства зі своїм чоловіком Катя Репяхова розповіла в своєму Інстаграм-блозі. Дівчина зізналася, що в 2015 році вона поїхала на концерт Віктора Франковича у Миколаєві. Після концерту виявилось, що вона з співаком живе в сусідніх номерах одного готелю. Там вони і познайомились.

Варто відзначити, що на той момент Павлік був одружений на своїй третій дружині Лорі Созаєвій. Однак вже зараз відомо, що Павлік закрутив роман з Катею ще тоді, у 2015. На той момент Репяховій було 22 роки.

Цікаво, що сама Катя заперечує той факт, що була коханкою Павліка. Втім одного разу вона все ж проговорилась. У 2021 році Репяхова опублікувала пост, в якому написала, що їхньому коханню вже 6 років. Шляхом нескладних розрахунків зрозуміло, що їхні стосунки розпочались у 2015 році.

Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання
Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання

Вже зовсім скоро Катя Репяхова стала концертним директором Віктора Павліка і була його таємною коханкою, поки артист не подав на розлучення з третьою дружиною Лорою Созаєвою. Павлік розлучився з Созаєвою у 2019 році, з цією жінкою він прожив у шлюбі 25 років. Розлучення супроводжувалось гучним скандалом.

Вже у 2020 році Павлік одружився на молодшій на 29 років Каті Репяховій. А ще через рік у них народився син Михайлик.

Репяхова розповіла про хворобу свого сина
Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання

Зараз Віктор і Катерина щасливі в шлюбі. Подружжя запевняють, що не збираються зупинятися на одній дитині і мріють про доньку. Якщо вірити словам подружжя, різниця у віці зовсім не заважають їхнім стосункам, бо у кохання немає меж.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.