Вірі Брежнєвій у Берліні довелося поспілкуватися з медиками: “Як добре опинитися в надійних руках!”

Прикро, коли в людини раптово виникають проблеми зі здоров'ям. Та ще гірше, коли це трапляється на виїзді. Ось і Віру Брежнєву несподівано прихопило аж у Німеччині, тож довелося терміново шукати вихід зі скрутного становища.

Викладаючи у своєму Інстаграмі світлину з лікарні, дружина Костянтина Меладзе не стала вдаватися в подробиці, що із нею трапилося. Лише написала, що перебуває під надійним наглядом:

“Як інакше сприймається місто, в якому у тебе є друзі. І як добре в потрібний момент опинитися в надійних руках, теж завдяки друзям”.

Усе наштовхує на думку, що Віра Брежнєва втрапила до стоматологічного кабінету

Та допитливі підписними зробили власні висновки, уважно розглянувши світлину. Напевно, у Брежнєвої заболів зуб. Адже чітко видно стоматологічне крісло і набір специфічних зубних інструментів. Тож побажали білявці якнайшвидшого одужання.

Відпочинок чи хвороба?

Цю світлину Віра виклала в акаунті кілька тижнів тому. Видно, що вона перебуває не вдома, на обличчі жодної краплі косметичних засобів, а волосся незачесане. Та і вбрана зірка в халатик, накинутий поверх купальника. Оскільки вигляд у співачки доволі хворобливий, шанувальники вирішили, що вона перебуває в лікувальному закладі.

Незвично бачити Віру Брежнєву без мейкапу і зачесаного волосся

Та й підпис до фото свідчив про негатив:

“Відновлююсь, наповнююсь, насолоджуюсь…”

Насправді це 5-зірковий готель на Мальдівах, де дівчина, виснажена волонтерською діяльністю, вирішила відновити сили. Адже відразу після 24 лютого Віру бачили у Польщі, де вона активно допомагала українським біженцям. А ще разом із TAYANNA записала патріотичну композицію “Вишиванка”.

Ще одним приводом для релаксу можуть слугувати непорозуміння в особистому житті. Подейкують, що між Брежнєвою і Меладзе пробігла чорна кішка, і дійшло ледь не до розлучення. Офіціальної інформації про розпад зіркового подружжя не надходило. Та і композитор днями виклав у мережу світлину з благовірною. Щоправда, сама блондинка на неї ніяк не відреагувала.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.