Блондинка чи брюнетка? Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після

Відома українська телеведуча Стася Ровінська, яка є найстаршою з дітей скандальної Сніжани Єгорової, показала фото до і після зміни свого іміджу.

Стася Ровінська стала відомою широкій аудиторії, коли приєдналася до команди денного інфотейнмент-шоу “Твій день” на телеканалі 1+1. До цього вона вела програму “Open space” на MTV Україна, працювала на каналі “Прямий”, знімалася в кіно і серіалах, отримавши освіту в університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого.

Бурхливо обговорювалися в Мережі відносини Стасі Ровінської з її скандальною матір’ю Сніжаною Єгоровою, яка виявила зрадницьку позицію після повномасштабного російського вторгнення на територію України. Стася на очах у багатотисячної аудиторії заявила, що більше не хоче мати нічого спільного з матір’ю, яку не хвилювало навіть те, що троє її маленьких онуків чують сирени і знаходяться в бомбосховищі замість сну в теплому ліжку.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після
Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після

Заради безпеки своїх дітей від чоловіка-однокласника Ярослава Ровінського, синів Евана, Енея і дочки Емми, телеведуча виїхала за кордон. Зараз вони сім’єю живуть одному з найкінематографічніших міст світу – Нью-Йорку. Там Стася продовжує розвивати кар’єру і вже отримала головну роль в американській короткометражці Slava My Freedom.

В своєму Інстаграм-блозі Стася Ровінська показує прихильникам, як складається її життя після переїзду. На цей раз вона піддалася ностальгії та показала, які різні зачіски у неї були. Зірка носила коротке і довге волосся, фарбувалася в різні кольори:

У мене з волоссям якісь особливі стосунки

, – написала Стася.

Телеведуча Стася Ровінська показала, як виглядає з різним кольором волосся
Телеведуча Стася Ровінська показала, як виглядає з різним кольором волосся

Потім Ровінська показала своє найбільш кардинальне перевтілення – з блондинки в брюнетку.

Трошки крайнощів. Якось уживається у мені біле і чорне. Мені до речі усі варіанти подобались, але комфортніше за усе блонд, до нього завжди повертаюсь

, – підписала знімок телеведуча.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після
Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська змінила імідж та показала фото до і після

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.