“Мрію скоріше почути слово “Мама”: 47-річна Могилевська повідомила про одну з найважливіших подій свого життя

Шанувальники дуже переймаються, що їхня кумир, відома українська співачка, Наталя Могилевська у 47 років досі не має дітей. Співачка повідомила про останні події в житті

Відома українська артистка вміє інтригувати шанувальників. Наталія Могилевська досягла успіху не лише у музичній сфері, але в акторській діяльності. Так, після шаленого успіху її моновистави “Я вдома” знаменитість вирішила потішити прихильників новими творчими доробками. Багато фанатів зазначили, що побачити артистку на сцені як акторку, а не співачку було дуже дивно. Рішення зіграти у виставі привернуло чимало уваги, тому Могилевська оголосила про наступний виступ.

Наталія Могилевська про нову виставу

Знаменитість повідомила, що 19 та 20 грудня відбудеться прем’єра її нової вистави, в якій вона зіграє головну роль. Співачка виступить з програмою у Національному академічному драматичному театрі ім. Лесі Українки, а продюсером її вистави стане Нонна Кондрашова, з якою Могилевська працювала і під час створення та прем’єри моновистави “Я вдома”.

Анонс нової вистави, в якій зіграє відома українська співачка Наталія Могилевська
Анонс нової вистави, в якій зіграє відома українська співачка Наталія Могилевська

В описі до анонсу майбутньої вистави знаменитість зазначила, що вдячна Господу за те, що він був до неї небайдужим. Крім того, Наталія Могилевська зізналась: вона дуже хоче нарешті почути слово “Мама”. Українська співачка розповіла, що присвячує майбутню виставу кожній матері, адже саме ненька є найголовнішою людиною в житті кожного.

Так, Наталія Могилевська зазначила, що її спектакль “Доньки” розповість про найголовніші речі в житті – про те, що важливо для кожного з людей.

Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників анонсом майбутньої вистави
Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників анонсом майбутньої вистави

Після початку повномасштабної війни українська співачка залишилась в Україні. Зараз знаменитість проживає у своєму будинку під Києвом та займається благодійною та волонтерською діяльністю. Нагадаємо, що деякий час тому мережу сколихнула серія жартів стосовно міні виступів Наталії Могилевської у метро. До демонстрування почуття гумору приєднався і Володимир Дантес.

Так, на особистій сторінці відомого українського шоумена та співака з’явилась ледве не глузлива Історія, яка стосується співу Наталії Могилевської.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.