Ані Лорак заявила, що мріє возз’єднатися із сім’єю, яка залишилася в Україні: “Профукала родину і Батьківщину”

Ані Лорак вчерговий раз розгнівала українців, згадавши про свою родину. Співачка заявила, що мріє возз'єднатися з рідними, які зараз в Україні.

Ані Лорак, яка народилась, виросла і побудувала кар’єру в Україні, останні 10 місяців мовчить про війну, яку розв’язала росія. Крім того, що артистка не засуджує публічно війну, вона продовжує жити та працювати в росії, мовчки підтримуючи геноцид українців російською владою.

Час від часу Ані Лорак публікує безглузді дописи в своєму Інстаграм-блозі і говорить, що мріє про мир “братських” народів, чим дуже гнівить українців.

На цей раз Лорак згадала про свою родину, яка зараз в Україні, і заявила, що мріє з ними возз’єднатися.

Ані Лорак заявила, що мріє возз'єднатися із сім'єю, яка залишилася в Україні
Ані Лорак заявила, що мріє возз’єднатися із сім’єю, яка залишилася в Україні

Як було б чудово зібрати всю мою сім’ю разом знову

, – написала Лорак під фото, де позує на тлі новорічної ялинки.

Цей допис викликав купу критики і сарказму в коментарях. Українці запросили співачку відвідати Батьківщину і сповна відчути, що тут творить країна-терористка, в якій вона зараз живе.

Ось, що написали коментатори:

“Те що втратила, більше не повернеш. Чоловіка, сім’ю і рідну нашу неньку УкраїнуЗ

“Твоя сім’я в кремлі. Зрадила ти свою Батьківщину”;

“Здорово ти профукала родину і Батьківщину”;

“То приїдь в Україну і збери сім’ю”.

До слова, в Україні живе мама Ані Лорак, а також двоє її братів з родинами. Втім, співачка тепер навряд чи матиме можливість навідати їх в Україні.

Нагадаємо, тепер Ані Лорак не хочуть бачити не лише в Україні, а і у Європі. У листопаді та грудні співачка планувала поїхати з туром по Чехії та Німеччині та навіть анонсувала концерти. Втім, через бунт українських активістів, всі концерти Лорак в Європі були скасовані організаторами.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.