“Родина чекає на поповнення”: вагітна Катя Осадча у балахоні прикрила живіт рукою і готує подарунок Горбунову

Відома українська телеведуча Катерина Осадча виклала в Мережу нове фото у вільному балахоні та прикрила живіт, чим викликала чутки про поповнення.

Телеведуча Катя Осадча в шлюбі з шоуменом Юрієм Горбуновим народила двох хлопчиків, Івана і Данила. Також у неї є дорослий син від колишнього чоловіка Олега Поліщука Ілля, який зараз здобуває вищу освіту в престижному університеті Сполучених Штатів Америки.

Наймолодший спадкоємець у зіркового подружжя з’явився в 2021 році. Прихильники вірили, що народиться дівчинка, але народився ще один хлопчик. В інтерв’ю після поповнення Юрій Горбунов зізнавався, що мріє також про донечку і вже вигадав їй ім’я. Осадча тоді без ентузіазму відреагувала на заяву чоловіка, але зараз телезірку підозрюють у четвертій вагітності.

Вагітна Катя Осадча у балахоні прикрила живіт рукою і готує подарунок Горбунову

В своєму Інстаграм-блозі ведуча програми “Світське життя” виклала домашній затишний знімок з гулькою на голові, у білій футболці, джинсах та вільній кофті-балахоні. Вона при цьому формувала букет квітів і рука в кадрі здається, що прикриває животик.

Це фото Осадча присвятила темі подарунків на свята в ці складні часи, коли в країні війна. Вона відмітила, що цей рік показав найбільшу цінність – життя, здоров’я, мир і рідні люди поруч, тому виникає дилема, чи тішити близьких сюрпризами або відкладати це до перемоги.

Ми перестали шукати цінності в речах, проте незважаючи на це, кожна маленька подарована дрібничка викликає у мене сльози

, – поділилася Осадча та спитала у підписників, хто як ставиться до подарунків зараз.

Користувачі Мережі замість відповіді на питання телеведучої поставили їй зустрічне запитання про вагітність:

  • “Катюша, ваша родина чекає на поповнення?”;
  • “Так саме здалося, а якщо так, то в добрий час, за цю родину буду тільки радіти”, – підтримала розмову ще одна підписниця.
Вагітна Катя Осадча у балахоні прикрила живіт рукою і готує подарунок Горбунову
Вагітна Катя Осадча у балахоні прикрила живіт рукою і готує подарунок Горбунову

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.